BEZ KLUBA ZASTUPNIKA

R. Tomašić razočarana: Mislila sam da ćemo dobiti barem tri mandata

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
R. Tomašić razočarana: Mislila sam da ćemo dobiti barem tri mandata
05.12.2011.
u 00:16
– Mislila sam da ćemo dobiti barem tri mandata, da u Saboru možemo imati svoj klub – kazala nam je Ruža Tomašić
Pogledaj originalni članak

Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, razočarana je izbornim rezultatima koje je postigla njezina stranka. Zasad izgleda da je osvojila samo jedan mandat. Čeka konačne i službene rezultate.

– Nikako nisam očekivala da će biti tolika razlika između HDZ-a i Kukuriku koalicije. To mi je je veliko iznenađenje. Mislila sam da ćemo dobiti barem tri mandata, da u Saboru možemo imati svoj klub – kazala nam je Ruža Tomašić. Poručuje da sada, nakon parlamentarnih izbora, moraju istinski "zasukati rukave" i kako će ubuduće biti jedna urbana desnica.

– Moramo se više okrenuti mladima i njihovu načinu života i razmišljanja – naglašava Ruža Tomašić. Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević iskreno se nada da će se svi pravaši u Hrvatskoj ujediniti do sljedećih lokalnih izbora.

– Po anketama vidim da, da smo išli zajedno na ove parlamentarne izbore, znatno bismo bolje prošli – zaključuje Ruža Tomašić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

AN
Anonymous
00:53 05.12.2011.

http://www.youtube.com/watch?v=UGA5SsrfJkE

LA
Lavica7
01:00 05.12.2011.

Ruzo duso...idi od kud si i dosla.

JA
Jacob54
10:37 05.12.2011.

Bravo!!!