SAMORANJAVANJE KOD LEVINOVCA NEDALEKO VIROVITICE

Puška zapela za granu, pa lakše ranila lovca

Foto: Arhiv VL
Puška zapela za granu, pa lakše ranila lovca
03.01.2010.
u 13:15
Lovac se provlačio kroz teško prohodno žbunje, pa se pretpostavlja da je tako zapeo napunjenom puškom o kakvu granu koja je proizvela neočekivano opaljenje.
Pogledaj originalni članak

VIROVITICA – Dvadesetsedmogodišnji lovac Zoran Š. iz Levinovca u nedjelju je lakše ozlijeđen kada mu je metak iz njegove puške ozlijedio šaku ruke.

Lovačka nesreća dogodila se u organiziranom lovu u trenutku kada je mladi lovac tragao za divljači. Provlačio se kroz teško prohodno žbunje, pa se pretpostavlja da je tako zapeo napunjenom puškom o kakvu granu koja je proizvela neočekivano opaljenje.

Nakon što je došlo do samoranjavanja Zoran Š. je obavijestio kolege lovce koju su mu pružili prvu pomoć, a potom ga odvezli u Službu hitne medicinske pomoći u Viroviticu gdje mu je ozljeda sanirana.

Policija je potvrdila da se u organiziranom lovu u nedjelju, oko 11 sati, nedaleko sela Levinovac dogodila nesreća te da se radi o lakšoj ozljedi prilikom samoranjavanja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

37
37h1c4l
23:09 03.01.2010.

daleko je to od lovaca... svaka šuša sa puškom se naziva lovcem... divljaci naoružani najobičniji...