o izmjenama zor-a

Pusić sindikatima o skupljanju potpisa za prijevremene izbore: To vam više neće proći!

Foto: Pixsell
Pusić sindikatima o skupljanju potpisa za prijevremene izbore: To vam više neće proći!
26.02.2014.
u 14:41
Pusić je komentirala i najave da će novi glavni državni odvjetnik postati aktualni ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirala je izmjene Zakona o radu. Poručila je da je prijedlog o kojem je danas, unatoč prosvjedu, raspravljao i Sabor najblaža moguća liberalizacija tržišta rada koja daje malu šansu golemoj armiji nezaposlenih da će se ikada zaposliti.

– Važno je voditi socijalni dijalog, ali zadaća Vlade je da kreira uvjete u kojima će se nezaposleni imati šansu zaposliti – poručila je Pusić. Odbrusila je i sindikalnim čelnicima koji su najavili da će početi prikupljati potpise kako bi se raspisali prijevremeni izbori da im to više neće proći. Osvrnula se i na najave da će novi glavni državni odvjetnik postati aktualni ravnatelj USKOK-a Dinko Cvitan.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

– Smatram da je Mladen Bajić odlično radio svoj posao i nisam si mogla zamisliti dostojnog mu zamjenika dok se kao prijedlog nije pojavio Dinko Cvitan – rekla je Pusić. Kao pluseve mu je nabrojila to što je surađivao s Bajićem na većini predmeta i da ni na koji način nije politizirana osoba. Pusić je komentirala i HDZ-ov skup u Omišu na kojem se moglo čuti i kako članove Vlade treba u "Kevinu jamu".

– Ne smatram to grubošću nego govorom mrženje. To što je Karamarko tamo izgovorio i način na koji je podržao poklič za uništenje sramotno je i nedopustivo – poručila je Pusić.

>>Izviždali Mrsića, traže se izbori: 'Nema glasa za SDP!'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 156

DU
Deleted user
14:51 26.02.2014.

Nećeš ti drugarice Pusić više nikada proći, dok je Hrvatske i Hrvata!

MA
Matejozin
14:57 26.02.2014.

Odakle njoj pravo da odlučuje hoće li biti prijevremenih izbora ili ne? Pa nju je narod doveo na vlast, što znači da je može i skinuti s vlasti!

Avatar comandante
comandante
14:53 26.02.2014.

Pa Vesna Pusic nije nikada niti prošla na izborima ali zahvaljujuci ovoj nakaradnoj demokraciji i smijesnoj postizbornoj trgovini ona i njena stranka vladaju Hrvatskom sa 3% glasova. Jadno i žalosno, koga ona predstavlja i zastupa u svijetu??? 10000 glasača??? Užas od demokracije!!!!