JANOVA PRIČA

Mnogo mojih kolega glazbenika opremu nabavlja preko njuškala

Foto: Njuškalo
Njuškalo
Foto: Njuškalo
Njuškalo
Foto: Njuškalo
Njuškalo
Foto: Njuškalo
Njuškalo
18.06.2018.
u 08:57
U mojem životu najbitnija je glazba, a pretraživanje oglasa na njuškalu jedan je od mojih jutarnjih rituala jer tamo nalazim sve što mi je u studiju potrebno za stvaranje.
Pogledaj originalni članak

Kad bolje razmislim, sigurno sam pola studija opremio preko Njuškala. Baš sam se pokušao prisjetiti kada je započela moja priča s Njuškalom. Ima tome sigurno više od deset godina, 2007. mislim. Ne sjećam se točno o kojem je komadu opreme bila riječ, ali znam da sam predmet odmah prodao i s novcem od prodaje kupio drugi, nešto što mi je u tom trenutku baš trebalo.

Foto: Njuškalo
Njuškalo

Evo, više od deset godina kasnije to i dalje tako funkcionira. Nađem nešto, neku ludu stvar koju nigdje ne možeš naći jer je rijetkost, kupim, koristim, prodam dalje… i tako ukrug. Kroz godine tu je bilo svega, od rijetkih orgulja koje imaju baš poseban zvuk do najobičnijih kablova. Da, jako volim kablove.

I nisam jedini. Mnogo mojih kolega glazbenika opremu nabavlja preko Njuškala. Neke freakove sam znao otprije iz glazbenih krugova, a neke sam upoznao preko oglasa. Posebna je to zajednica. Čujemo se, dogovaramo, ali sve uvijek ide preko Njuške. Da, jako ga volim(o). Baš, baš!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr