ŠOKANTNO

Puma napala 6-godišnjeg dječaka u Kaliforniji

Foto: /Press Association/PIXSELL
Puma napala 6-godišnjeg dječaka u Kaliforniji
08.09.2014.
u 08:00
Dječak je preživio napad s ozljedama leđa i vrata koje nisu opasne po život
Pogledaj originalni članak

Šestogodišnjeg dječaka jučer je napala puma dok je šetao s obitelji u prirodi u Cupertinu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji, prenosi Huffington Post. Dječak je preživio napad s ozljedama leđa i vrata koje nisu opasne po život te je trenutno u dobrom stanju.

Puma je uhvatila dijete i vukla ga po grmu, no uspjeli su ga spasiti članovi obitelji koji su otjerali životinju. Dječak je prebačen u lokalnu bolnicu.

- Muškarac se spustio putem noseći svog sina, izgledalo je kao da je imao ogrebotine na stražnjem dijelu vrata... Krvario je prilično jako - rekao je Shawn Ardaiz, koji je hodao istim putem.

- Prvotno sam mislio da je pao niz stijene, no poslije sam čuo da ga je napala puma - rekao je svjedok.

Pume inače žive u tom području i na putevima stoje upozorenja, no napadi su prilično rijetki i te životinje uglavnom izbjegavaju ljude.

>> Puma zalutala u središte grada, policija je morala ubiti

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.