suspendiran

Pula: Vidno pijani policajac pucao u zrak iz službenog pištolja

Foto: Duško Marušić/Pixsell
Pula: Vidno pijani policajac pucao u zrak iz službenog pištolja
19.03.2010.
u 10:01
Policajac je zaradio dvije prekršajne prijave, supenziju i disciplinski postupak zbog teške povrede dužnosti. Bio je vidno pijan, no odbio je alkotest.
Pogledaj originalni članak

PULA - Djelatnik PU istarske zaradio je dvije prekršajne prijave, supenziju i disciplinski postupak zbog teške povrede dužnosti nakon što je u ponedjeljak u noćnim satima u zrak ispalio više hitaca iz službenog pištolja.

Policija se odazvala pozivu građana da na parkiralištu u pulskoj četvrti Verudela netko remeti javni red i mir.

Ispostavilo se kako se radi o policajcu koji je pucao u zrak po dolasku svojih kolega. Bio je vidno pijan, no odbio je alkotest.

Prijavljen je zbog remećenja javnog reda i mira i kršenja Zakona o oružju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:40 19.03.2010.

. ..\"SAD ću da Vas Ka\"ram\". ..Isečak iz filma\"Ko peva-zlo nemisli\". ..

OB
-obrisani-
19:22 19.03.2010.

Znaci kao policajac moze da odbije alkotest??????? Zalosno!!!

Avatar almaminjo
almaminjo
21:54 19.03.2010.

+ - 19.03.2010. u 19:22h million je napisao/la: Znaci kao policajac moze da odbije alkotest??????? Zalosno!!! ...zašto je to žalosno...ne kužim...pa to je gore po njega jer to se smatra da je pod utjecajem alkohola...