u nogu

Pucnjava u Splitu: Na ulici upucan 28-godišnjak, policija traga za počiniteljem

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Pucnjava u Splitu: Na ulici upucan 28-godišnjak, policija traga za počiniteljem
21.01.2018.
u 13:35
U njega je pucala za sada nepoznata osoba te je prevezen u bolnicu.
Pogledaj originalni članak

U pucnjavi koja se oko 11 sati dogodila u Splitu na ulici ozlijeđen je 28-godišnjak. Kako je izvijestila policija, muškarac je ranjen iz vatrenog oružja na predjelu noge

U njega je pucala za sada nepoznata osoba te je prevezen u bolnicu. 

U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DU
Deleted user
17:23 21.01.2018.

Upucan bi bio da je u BiH ili Srbiji. Mi hrva ti velimo pogođen je ili prostrijeljen ... Uslikati, Ušminkati, Pričati (umjesto govoriti) ... sve nam to donose iz Balkana

BU
budan77
14:51 21.01.2018.

Doci ce jednom do nogu nekome od mupovske djece, netko od te “gang”mladezi a onda ce se naravno dici hajka na bande koje vladaju ovim inace preljepim gradom! Sva ta suradnja Splitske policije i te delikventne mladezi vec pomalo uzima previse maha, jer je ocito određena skupina mladica ohrabrena sto im se nista ne desava obzirom da ocito imaju zastitu te je to, tim istim delikventima postalo zabava propucati noge nekome tko im se usudi ista reci. Mislim da u RH postoji jasan zakon o nosenju i drzanju vatrenog oruzija. Ocito je da bi se ovaj problem vrlo brzo mogao rijesiti da Splitskoj policiji netko konacno stane na kraj i ovo sitno mladezi sto je ostalo u hrvatskoj ce zivot kompicirati neodgojeni i neizivljeni klinci koji imaju neobican nacin zabave.

TR
trabant7
15:32 21.01.2018.

Hrvatska svakim danom nažalost sve više liči na divlji zapad.