NESREĆA U LOVU

Pucao u šljuku, ranio mladića

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Pucao u šljuku, ranio mladića
09.12.2013.
u 13:44
O nesretnom događaju obaviještena je i nadležna lovna inspekcija
Pogledaj originalni članak

Lovca iz Rovinja, 39-godišnjaka, policija je prijavila zbog ranjavanja maloljetnika koji je s njim i nekoliko lovaca, članova lovačkog društva s područja Rovinja, u nedjelju bio u organiziranom skupnom lovu. Mladić je zbog ozljeda prebačen u Opću bolnicu Pula, a muškarca se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policiji je u nedjelju oko 8 sati javljeno da je jedna osoba ozlijeđena na šumskom predjelu Turnina. Ustanovljeno je da su lovci, bez pratnje odgovorne osobe, bili u lovu na šumske životinje i da se u jednom trenutku 39-godišnji lovac iz Rovinja udaljio iz skupine. Muškarac je tada, ne vodeći računa o pravcu pucanja i kretanju ostalih sudionika lova, ispalio hitac u pravcu šljuke, no pritom je pogodio mladića. O nesretnom događaju obaviještena je i nadležna lovna inspekcija kako bi se utvrdile nepravilnosti tijekom lova i poduzele odgovarajuće mjere protiv lovca koji se nije pridržavao pravila lovačkog ponašanja.

>> Jedinac na pragu punoljetnosti ustrijeljen u lovu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.