Brutalan napad

Pucao u nevjenčanu suprugu, udario je u glavu i davio je

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL, ilustracija
Pucao u nevjenčanu suprugu, udario je u glavu i davio je
31.05.2017.
u 16:40
Kad je pala na pod, divljački je nasrnuo na nju, udario ju šakom udario u glavu, sjeo na nju i počeo ju daviti.
Pogledaj originalni članak

Policija je uhitila 48-godišnjeg nasilnika zbog pokušaja teškog ubojstva i prijetnje. 

Prošlog ponedjeljka u kuhinji obiteljske kuće u Kapeli Podravskoj u Varaždinskoj županiji ispalio je hitac iz malokalibarske puške
u izvanbračnu suprugu i ranio ju u desnu stranu prsiju. 

Kad je pala na pod, divljački je nasrnuo na nju, udario ju šakom udario u glavu, sjeo na nju i počeo ju daviti. Srećom, u tom je trenutku u kuću ušao njezin bratić. Prije napada 48-godišnjak je ženu u pijanom stanju verbalno i fizički napadao.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IL
ilijan1a
20:08 31.05.2017.

Balkan express mentalitet

SU
subara
21:39 31.05.2017.

Vincek ga mal zajebl.

BI
biserkablagus4
00:42 01.06.2017.

Pa nema dana da se dogadaju ubistva tucnjave, paljevine pa sta se to desava sa narodom ako se ovako nastavi neznam ni sama sta da kazem to je strahota.Treba promjenit zakon i to strzi vece kazne pa zar se zene tuce kao stoku