Svađa u sudnici:

Pucao si na te mladiće! Optuženi: Ja nisam tamo ni bio

Foto: ''
Pucao si na te mladiće! Optuženi: Ja nisam tamo ni bio
12.03.2013.
u 19:24
Jedan je ruke položio na tenk, no na drugog je Marko odmah pucao, rekao je svjedok za kojeg Bolić tvrdi da mu se osvećuje
Pogledaj originalni članak

– Dok su bili okrenuti licem u lice, Marko je pucao na te ljude – rekao je Mirko Mačešić na suđenju Marku Boliću za ubojstvo Marijana Jakšića i Darka Tuškana, dvojice hrvatskih vojnika koji su se prije ubojstva predali rezervistima tadašnje JNA.

– Ta dvojica od dvadeset i nešto ili trideset godina, nakon što su naišli na kolonu tenkova, izašli su iz auta. Potom su izvadili neku pušku, čini mi se lovačku ili karabin, te dvije bombe i to predali. Jedan je ruke položio na tenk, no na drugog je Marko odmah pucao – rekao je Stevo Marčinković mašući rukama i gledajući Bolića u oči sa samo pola metra.

– Ma to je glupost, uopće nisam bio tamo. Kako mi to možeš govoriti – odgovorio mu je Bolić tiho opsovavši. Tvrdi da mu se bivši suborci osvećuju iz privatnih razloga. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
hrvoje1932
21:27 12.03.2013.

a mjesto ni glave ni repa