Na sudu zbog klevete

Prvo tvrdila da je truje, a sada kaže: On je divan čovjek

Foto: Privatni album
par
Foto: Privatni album
par
13.05.2015.
u 08:22
Dariju Čumak treći je suprug Aleksej optužio da se htjela domoći njegove imovine, a ona tvrdi da je on nju iskoristio
Pogledaj originalni članak

– Vratila sam se iz kina sa suprugom Aleksejem Čumakom u sobu broj 307 hotela Grand Hotel Emerald koji pripada mom suprugu. U sobi smo legli spavati. Za tri dana i noći probudila sam se u istoj toj sobi. Bila sam sama i na meni nije bilo odjeće. Na mom tijelu bile su velike masnice i podljevi krvi, tragovi uboda na bedrima i posjekotine kojih do tada nije bilo. Vrtjelo mi se i boljela me glava, cijelo tijelo. U sobi je bio nered, krhotine stakla, u zahodu razbijen poklopac zahodske školjke. O tomu što se dogodilo u sobi kada sam zaspala, kako su mi se pojavile modrice, ubodi i posjekotine, nisam se sjećala niti znala – pisala je u travnju 2012. državnom odvjetništvu u Sankt Peterburgu Ruskinja Daria Čumak (35), bivša supruga bogatog poduzetnika, Litavca Aleksejusa Čumaka, čiji je otac Nikolaj vlasnik hotela u Baškoj Vodi.

Prenio vlasništvo hotela

Ova njezina prijava dio je i sudskog spisa koji se vodi na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje se bivši supružnici tuže međusobno zbog klevete, odnosno izjava objavljenih u hrvatskim medijima da su jedno drugo tijekom braka trovali i iskoristili kako bi se domogli supružnikove imovine.

Naime, atraktivna Ruskinja prvo je podnijela tužbu zbog klevete protiv Čumaka zbog izjava u kojima ju je optužio da ga je stalno trovala te da mu je otrov stavljala u malim dozama svaki dan u piće i hranu.

Osim toga, bivšu suprugu, kojoj je ovo bio već treći brak, optužio je kako je cijeli njihov brak bio unaprijed organizirana prijevara kako bi ga opljačkala te na prijevaru stekla imovinu izvanredne vrijednosti.

Dio je te imovine i hotel Baška Voda, odnosno tvrtka Aeterna Alex d.o.o. koju je Čumak prije sklapanja braka prenio na 35-godišnjakinju, i to kako bi joj pomogao da dobije skrbništvo nad djecom koju je rodila u braku s bivšim suprugom. Na njezinu tužbu vrlo je brzo reagirao i Čumak te ju tužio zbog izjava kako ju je trovao zbog čega je pobacila te da joj je uzeo skupocjeni mobitel Vertu vrijedan oko 50.000 dolara. I ona je tvrdila da je zavedena proračunato jer mu je “biznis bio u problemima i želio se dokopati njezine imovine”. Iako su bivši supružnici u medijima na račun ovog drugog iznijeli niz optužbi, na sudu tvrde da su njihove riječi prenesene iz konteksta. Čumak tvrdi da nikada nije decidirano rekao da ga je bivša supruga stalno trovala, a isto je rekla i Ruskinja.

– Ni u jednom intervjuu nisam rekla ništa loše o Alekseju. Rekla sam da su to bili najdublji osjećaji odnosa u mojem životu i da je on odličan čovjek koji je makar sedam mjeseci pretvorio moj život u bajku – rekla je sutkinji Zlatici Prišlin.

Trovanje otkrili analizom

Na sudu su saslušani i roditelji bogatog poduzetnika Vera i Nikolaj Čumak, a oni tvrde da njihov sin nije direktno optuživao bivšu suprugu da mu je pokušala oduzeti život. Međutim, ne spore da se u vrijeme njihove veze i braka, koji je trajao svega mjesec dana, ponašao vrlo čudno, a analizom krvi dokazali su trovanje.

– Takvo drugačije ponašanje nije bilo ni prije ni poslije, nego samo kad je bio s tom ženom. Aleksej nikada nije rekao da je taj brak organizirana prijevara. To sam mogao reći samo ja, on je stajao kao školarac. To je grupa kriminalaca. Moj sin nije nikada optuživao suprugu za bilo što. No ja nisam nikada nju smatrao njegovom suprugom – jasno je rekao što misli o braku svog sina imućni vlasnik hotela u Baškoj Vodi.

>> Ruski se par optužuje za trovanje kako bi se domogli hotela u Baškoj Vodi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar Kitarovic dr Olja
Kitarovic dr Olja
09:05 13.05.2015.

Dajte neke vijesti iz Madjarske ili Austrije. To nas zanima.

Avatar think pink
think pink
08:58 13.05.2015.

ovaj članak je vrhunac besmisla. kakve to veze ima s nama? takvih priča ima na tisuće širom svijeta... i uglavnom služe za punjenje stranica najjeftinijih tračerskih tabloida...

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
10:30 13.05.2015.

šta ima novog au Tunguziji?