Beus Richembergh na Fejsu

Prve reakcije na izbor novog šefa HDZ-a: 'Plenković je junak našega doba, raduj se narode'

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Prve reakcije na izbor novog šefa HDZ-a: 'Plenković je junak našega doba, raduj se narode'
18.07.2016.
u 09:50
Nakon unutarstranačkih izbora u HDZ-u na kojima je Andrej Plenković izabran za predsjednika stranke stižu i prve reakcije
Pogledaj originalni članak

HNS-ov Goran Beus Richembergh na svom Facebook profilu komentirao je izbor Andreja Plenkovića za šefa HDZ-a. Između ostalog, Beus je napisao da je Plenković junak našeg doba i da sada imamo najnoviji HDZ te da će sve biti drugačije.

Status Gorana Beusu Richembergha prenosimo u cijelosti.

"Imamo najnoviji novi HDZ. Sve će biti drugačije. Raduj se, hrvatski politički narode jer je svanuo novi dan. 
Od danas više nema korupcije, pronevjera, prodaje nacionalnih interesa, siledžijstva, zaštite nogometne i ine mafije, ekstremizma, nepotizma, klijentelizma, netolerancije, govora mržnje, eliminacije nepoćudnih kadrova, nasrtaja na medije, kontrole pravosuđa, opstrukcije reformi, namještene javne nabave, pranja novca, zlouporabe tajnih službi, stranačkoga prozelitizma, povijesnog revizionizma, relativizacije zločina NDH, prijetnji lustracijom, prebrojavanja krvnih zrnaca, trgovine političkim utjecajem, gušenja neprofitnih medija, nacionalističke kulturne politike, sastavljanja popisa nepoćudnih pisaca, klerikalizma, političke korupcije, ucjena, prijetnji i sukoba interesa.

Andrej Plenković je junak našega doba, a njegov izbor u času će i za vazda Hrvatsku demokratsku zajednicu pretvoriti u normalnu i demokratsku stranku, a Hrvatsku, kao što reče naša uvažena predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, u jednu od najbogatijih zemalja u svijetu.
Kako nam je zapravo malo trebalo da dosegnemo blistavu budućnost. Ona je, na sreću, sada tu i više nam je nitko ne može ugroziti.
Osim ako nas netko ne probudi", napisao je Beus u svom statusu.

> > Plenković osvojio 5.000 više glasova nego Karamarko: 'Politikom podjela ne mogu se ostvariti nacionalni interesi'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Prodanović
Prodanović
10:18 18.07.2016.

Goran Beus, samozvani Richembergh, rođenjem Splićanin, au biti Hercegovac, sitna duša kojega su se svi u obitelji Beus odrekli, lažni Njemac koji na osnovu toga mažnjava lovu, uskoro samo bivši zastupnik koji će otiđi u ropotarnicu povijesti! Radujte se narodi!!!

BI
Binga01
10:13 18.07.2016.

Koji je od profila dotičnog gospodina pravi, s obzirom na broj njegovih imena i prezimena.

DU
Deleted user
10:38 18.07.2016.

Gle koliko god HDZ puta bio novi još uvijek je to manje broja imena i porijekala koje si ti promijenio!