žena sa stavom

Prva dama Islanda prosvjedovala protiv vlade i svoga supruga

Foto: Marko Lukunić
Tuga u maksimirskoj loži
05.10.2011.
u 12:05
Ona se, naime, pridružila nezadovoljnicima koji su prilikom otvaranja jesenskog zasjedanja parlamenta tražili ukidanje mjera koje dodatno otežavaju ekonomsku situaciju na Islandu.
Pogledaj originalni članak

Prosvjednici protiv državnog vrha na Islandu dobili su neočekivano "pojačanje", a riječ je o prvoj dami Dorrit Moussaieff, piše Thestar.

Ona se, naime, pridružila nezadovoljnicima koji su prilikom otvaranja jesenskog zasjedanja parlamenta tražili ukidanje mjera koje dodatno otežavaju ekonomsku situaciju na Islandu. U trenucima dok su zastupnici u tradicionalnom mimohodu ulicama Rejkjavika stizali u katedralu te se vraćali u zgradu parlamenta, prosvjednici su ih gađali jajima, a jedan je zastupnik pogođen u glavu.

Dorrit Moussaieff, supruga islandskog predsjednika Olafura Ragnara Grimssona, tada je napustila mimohod te se prešavši preko sigurnosne ograde pridružila okupljenim građanima.

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

FR
Freeman
13:55 05.10.2011.

Mon chapeau ! Od ove ame, mnoge bu druge dame nogle što-šta naučiti. Kapa dolje !!

FR
Freeman
13:57 05.10.2011.

Mon chapeau ! Od ove dame, mnoge bi druge dame mogle što-šta naučiti. Kapa dolje !!

OB
-obrisani-
13:12 05.10.2011.

ja bi ju kaznio na nacin da je nebi peglao mjesec dana hihihhihi-nek si krblja rucno ko prije kad je bila cura