NIJE TO OČEKIVALA OD SUPRUGA

Neugodna prva bračna noć: Bilo je odvratno, ostao mi je gorak okus u ustima

Foto: Pixabay
Neugodna prva bračna noć: Bilo je odvratno, ostao mi je gorak okus u ustima
01.01.2022.
u 21:18
Friško pečeni suprug svoju je ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Cijela magija tada je nestala
Pogledaj originalni članak

Sve je izgledalo kao iz bajke. Vrijeme je bilo savršeno, hrana je bila ukusna, a nitko od uzvanika se nije previše napio i napravio kaos. Idila je trajala od ulaska u crkvu do rezanja torte. Čak je i prvi ples prošao bolje nego na probama. 

Međutim, onda se dogodio taj nesretni propust, tragedija koja je mladenki ostavila gorak okus u ustima. Ni dan danas ne može pogledati fotografije s vjenčanja. Jer ono što se tada dogodilo, promijenilo joj je bračni život, prenosi Sun.

Naime, kada je na red stigla prva bračna noć, mladenci su legli u krevet kako bi u zagrljaju usnuli u san. No friško pečeni suprug tada je svoju ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Magija je nestala, a od šoka više nitko nije ni pomislio na san.

- Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje - ispričala je 26-godišnja nesretnica kroz suze. Njezin suprug je uvjerava da nije bilo preljuba, ali te riječi i dalje odzvanjaju u njezinim mislima. 

Bračna savjetnica Deidre Sanders kazala je kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prijevara, ova nezgoda se može prebroditi te će postati opet bliski.

- Držite se za ruke, ljubite, budite prisni - rekla je Sanders koja smatra da će na taj način mladenka opet moći biti intimna sa svojim partnerom. 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

TR
Tripoli
09:02 02.01.2022.

Cek malo..ovo je zajebancili ili?!jer ak nije.. malo se zamislite vi iz VL

KP
Karlovacko pivo
09:52 02.01.2022.

Kad sam pročitao naslov Gorak okus u ustima pomislio sam na nešto drugo a ovo nije strašno čovjek se malo našalio

Avatar Charlie1
Charlie1
09:25 02.01.2022.

Štok i vjeverica. Suzama nikad kraja. Je li bila cijepljena? A on?