POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJEM

Provozao se tuđim kamionom po parkiralištu i oštetio dva automobila

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Provozao se tuđim kamionom po parkiralištu i oštetio dva automobila
07.01.2020.
u 10:03
Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnih zahtjeva, kažu u Policijskoj upravi međimurskoj
Pogledaj originalni članak

Policija traga za osobom koja se tijekom noći s 3. na 4. siječnja u Čakovečkoj ulici u Nedelišću provozala tuđim kamionom i oštetila dva automobila.

- Nepoznati počinitelj je otvorio vrata kamiona, stavio ga u pogon i provozao se na parkiralištu oštetivši dva parkirana kamiona i oglasnu ploču. Vozilo je ostavio na istom parkiralištu. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnih zahtjeva - kažu u Policijskoj upravi međimurskoj. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.