Izborna gola istina

Prosvjedovale u toplesu po ciči na biralištu za predsjednika Ukrajine

Foto: Twitpic
Prosvjedovale u toplesu po ciči na biralištu za predsjednika Ukrajine
07.02.2010.
u 19:27
U trenutku kad je Viktor Janukovič trebao spustiti svoj listić u kutiju, tri su žene zbacile bunde i zavikale: "Ne prodajte svoje glasove!" te protukandidatu Julije Timošenko oduzele show
Pogledaj originalni članak

Na biračkom mjestu u smrznutom Kijevu naglo je porasla temperatura u trenutku kada je predsjednički kandidat Viktor Janukovič trebao sa smiješkom fotoreporterima pozirati pri ubacivanju glasačkoga listića u kutiju. Na biralište su došle tri lijepe žene u bundama, zbacile ih i obnažene do pojasa podigle su parole i počele izvikivati "Ne prodajte svoje glasove!". Dakako, Janukoviča odjednom više nitko nije zanimao! To je bio kraj ceremonijalne izborne predstave za glasila protukandidata Julije Timošenko. Fotografije bi mogle obići svijet, ali teško, zbog kršenja izborne šutnje. Do nas je spektakl došao putem Twitpica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

OB
-obrisani-
19:53 07.02.2010.

ona u sredini O.K..ali ova s desne strane..njet..!!

OB
-obrisani-
20:30 07.02.2010.

Drug Viktor Janukovic je pobijedio. To je vazno.

OB
-obrisani-
20:34 07.02.2010.

Ljudi se vracaju komunizmu. Umorni su od lazi narandjaste revolucije, kapitalistickog izrabljivanja i stalne borbe za vlast.