Molitvenik na dar

Proslavite blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije uz molitvenik Večernjeg lista

Foto: VL
Proslavite blagdan Uznesenja Blažene Djevice Marije uz molitvenik Večernjeg lista
13.08.2018.
u 10:56
Pripremite se za nadolazeći blagdan uz molitve i misli posvećene Gospi.
Pogledaj originalni članak

Velika Gospa dan je svetkovine Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo.
Najveći je to blagdan posvećen Majci Božjoj, a obilježavamo ga 15. kolovoza. Prema katoličkom nauku, Kristova majka Marija uznesena je dušom i tijelom na nebo. Nauk o Marijinu uznesenju na nebo proglasio je papa Pio XII., a službenom proglašenju prethodila je duga tradicija, stara kao i samo kršćanstvo.

Večernji list poziva vas da proslavite Veliku Gospu uz najljepše molitve. Svakom čitatelju u utorak 14. kolovoza uz ljetni paket Večernji list daruje Gospin molitvenik. U Gospinu molitveniku pronaći ćete molitve i pjesme upućene Blaženoj Djevici Mariji te meditacije Zvjezdana Linića, dr. Tomislava Ivančića i fra Tomislava Pervana.

Ponudite Gospi svoje molitve koje prožimaju naše živote i stavljaju nas u Božju blizinu. Potražite u utorak 14. kolovoza Gospin molitvenik na dar uz ljetni paket Večernjeg list. Proslavite dan Uznesenja Blažene Djevice Marije uz molitve, pjesme i meditacije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr