Brodolom

Pronađena još dva tijela: 15 mrtvih na Costa Concordiji

Foto: Reuters
hayden
Autori tri/VLM, st
23.01.2012.
u 16:45
Izvučena su dva ženska tijela iz olupine kruzera Costa Concordia koji se prije više od tjedan dana nasukao na obalu Italije te se sada broj poginulih popeo na 15
Pogledaj originalni članak

Izvučena su dva ženska tijela iz olupine kruzera Costa Concordia koji se prije više od tjedan dana nasukao na obalu Italije te se sada broj poginulih na brodu popeo na 15, a nestalih smanjio na 18 osoba, izvijestio je The Telegraph.

Iako se u utorak očekuje jak vjetar, napokon počinje ispumpavanje više od 2400 tona nafte iz broda, koju će iscrpsti radnici nizozemske tvrtke Smit.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
20:40 23.01.2012.

\"te se sada broj poginulih na brodu popeo na 15, a nestalih smanjio na 18 osoba...\" hehe... baš sreća u nesreći - broj nestalih se smanjio za dvoje... vidim da su novinari šaljivi i dobro raspoloženi za viceve...