traže sve sudionike

Pronađene palice, bengalke: Na parkiralištu u Đakovu tuklo se 40-ak navijača, jedan je teško ozlijeđen

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pronađene palice, bengalke: Na parkiralištu u Đakovu tuklo se 40-ak navijača, jedan je teško ozlijeđen
14.03.2021.
u 15:37
Policija je na mjestu događaja pronašla nekoliko desetaka palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda
Pogledaj originalni članak

U subotu navečer, 13. ožujka u 20,40 sati Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave.

Policijski službenici su odmah intervenirali te su dolaskom na mjesto događaja zatekli dva 23-godišnja hrvatska državljanina koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor. Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oko 20,30 sati na parkiralištu u Đakovu došlo tučnjave u kojoj je sudjelovalo oko 40-tak osoba dviju navijačkih skupina. U ovom sukobu je jedna mlađa muška osoba zadobila teške tjelesne ozlijede te je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:25 14.03.2021.

Čikaga i Dračice?!?!

KP
konzervativni_preporod
17:23 14.03.2021.

Stupanj koliko su nogometni klubovi bitni u životu pojedinca proporcionalan je sa stupnjem propadanja društva.. kada mi netko kaže da je strastveni navijač nečega odmah znam da je riječ o medijski nepismenoj osobi nižeg kvocijenta inteligencije

MA
matkopeic
13:25 15.03.2021.

Ne mogu imati razumijevanje za tučnjavu i ozljeđivanje drugih ljudi. Hrvatska mora biti nešto dijametralno suprotno od tučnjave, pa taman govorili o najudaljenijim supkulturama... Nema predaje.