Kraj potrage

Pronađena mlada majka koja je nestala s bebom starom 19 dana

Foto: Facebook
Pronađena mlada majka koja je nestala s bebom starom 19 dana
27.09.2016.
u 11:35
Nakon dojave da je nestala, odmah je uslijedila potraga
Pogledaj originalni članak

Antonija Fundić koja je nestala u nedjelju sa sinčićem starim 19 dana, pronađena je. Večernji list je tu informaciju doznao od dječakova oca. Antonija se javila prijateljici i rekla joj da je su i ona i dječak dobro. 

Antonija se, prema najnovijim informacijama, sklonila kod prijateljice, gdje ju je policija danas pronašla i vratila u udomiteljsku obitelj u Đurđevcu. Dječakov otac kaže za Večernji list da je bio u Centru za socijalnu skrb u kojem su mu savjetovali da se pokušaju dogovoriti oko skrbništva nad djetetom.

- Probat ćemo, a ako neće ići, idemo na sud - kaže on. S Antonijom, s kojom je bio u vezi do prije nekoliko mjeseci, ima i kćer o kojoj skrbe on i njegova supruga.

> > 'Samo da im se ništa nije dogodilo': U Đurđevcu nestala mlada majka s bebom starom 19 dana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
12:03 27.09.2016.

Hvala Bogu

TA
tariq
14:29 27.09.2016.

Neka su živi i zdravi oboje, no cijela ta situacija je zamršena... Otac djeteta ima suprugu i sa Antonijom već od ranije kćerku. Moje skromno mišljenje je da niti jedno od njih nije pogodna osoba za skrb o djeci :-(

OS
osica
15:00 27.09.2016.

Majka s 19 todnevnom bebom "sklonila se kod prijateljice" . zar netko misli bez razloga. Pomoći joj da ostane s bebom na sigurnom.