Trešnjevka

Pronađen mrtav muškarac u stanu u Kuzminečkoj ulici

Foto: ilustracija
Pronađen mrtav muškarac u stanu u Kuzminečkoj ulici
04.01.2015.
u 13:04
Muškarac je neko vrijeme ležao mrtav u stanu jer su na tijelu nastupile truležne promjene, a leš su pronašli policajci nakon što su im susjedi dojavili da se iz stana osjeti neugodan miris
Pogledaj originalni članak

Mrtvo tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je u subotu oko 22.30 sati u stanu u Kuzminečkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci, a na tijelu nije bilo tragova nasilne smrti, niti su u stanu bili vidiljivi tragovi borbe pa se pretpostavlja da je umro prirodnom smrću.

Muškarac je neko vrijeme ležao mrtav u stanu jer su na tijelu nastupile truležne promjene, a leš su pronašli policajci nakon što su im susjedi dojavili da se iz stana osjeti neugodan miris. Neslužbeno doznajemo da se najvjerojatnije radi o muškarcu starom 50-­ak godina koji je u stanu živio kao podstanar. Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
22:20 04.01.2015.

. ..Eto Kolinda to je Hrvatsko HDZ"blagostanje"-nitko s nikim nekomunicira i nitko nikoga netreba. .."Danke"DojčLLand. ..