TROJE NESTALIH

Pronađen jedan od nestalih maloljetnika iz Bjelovara

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
12.07.2019.
u 08:55
Pronađen je Zlatko Bugarinović.
Pogledaj originalni članak

Jučer smo izvijestili o misterioznom nestanku četvorice maloljetnika iz bjelovarskog područja. Iz Policijske uprave požeško slavonske su javili kako je isti dan pronađen jedan od mladića- 17-godišnji Zlatko Bugarinović.

Kako javlja portal 034portal, potraga za njim je obustavljena jer je pronađen jučer u večernjim satima. Podsjetimo, sumnja se da su svi nestanci povezani, a osim Zlatka, nestala je i njegova 16-godišnja sestra Andrijana te Jovo (17) i Narta (15) Stojičević.

Andrijana i Zlatko udaljili su se od bakine kuće i od 19. lipnja izgubio im se svaki trag.  Dva dana nakon toga nestao je Jovo s adrese u Rijeci, ali je njegovo mjesto prebivališta Narta kod Bjelovara, a s te adrese dva tjedna kasnije nestala je i njegova sestra Katarina.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Forest Trump
Forest Trump
09:27 12.07.2019.

Od kada se to kod njih zove bjeg od kuće , pa to je dio njihove tradicije , skitnja !!!

BA
Barbasmora
04:35 13.07.2019.

NLP ili HDZ?