sajam poslova

Projekt bjelovarskog HZZ-a nezaposlenima pružio tračak nade

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
sajam poslova,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
sajam poslova,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
sajam poslova,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
sajam poslova,Bjelovar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
sajam poslova,Bjelovar
16.10.2014.
u 17:23
Dok se na domaćem tržištu rada posao najčešće nalazi upravo na sezonskim poslovima, sajam je ponudio i mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji
Pogledaj originalni članak

Bjelovarski Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Sajmom poslova u bjelovarskom hotelu Central na istom je mjestu okupio poslodavce i nezaposlene. Bila je to prilika da se nezaposleni, poslodavci, učenici, studenti i drugi aktivno uključe na tržište rada.

Među 40-ak poslodavaca bili su i, kako ih zovu, ''morski“ koji zapošljavaju brojne sezonce. Dok se na domaćem tržištu rada najčešće posao nalazi upravo u sezonskim poslovima, sajam je ponudio i mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji, pri čemu se najviše poslova ostvaruje na njemačkom tržištu, potvrdila je predstojnica Ureda Dijana Zekić Kereži.

>>Da biste uspješno poslovali ne morate biti u uredu

>>Trebate li šefu i kolegama istresti u lice sve što vam je na pameti?

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
17:44 16.10.2014.

Da u Beču se upravo razbija hypo banka i odma se sjetih Sanadera i HDZa. On je bio bas veliki biznismen...hdz je isto veliki biznismen...