ZA MALIŠANE

Profesor Baltazar u Vinkovcima

Foto: Grgur Žučko/pixsell
Profesor Baltazar u Vinkovcima
13.05.2014.
u 09:30
Gostovanje profesora Baltazara u Vinkovcima dio je aktivnosti projekta EDIT – Comics
Pogledaj originalni članak

Kultni profesor Baltazar gostuje u Vinkovcima od danas do 18. svibnja, a sve u organizaciji vinkovačke udruge ljubitelja filma RFARE.

Filmovi o profesoru Baltazaru bit će prikazani malim pacijentima na Dječjem odjelu vinkovačke bolnice, učenicima OŠ Josipa Kozarca, u Centru znanja koji dobro nadoknađuje nedostatak kina u Vinkovcima, u parku na Trgu bana Šokčevića, ali i na Obiteljskom desetoboju što ga organizira Društvo Naša djeca.

Gostovanje profesora Baltazara u Vinkovcima dio je aktivnosti projekta EDIT – Comics kojega podupire Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

>> Profesor Baltazar uvršten u program prestižnog ESOF-a 2014!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.