Matulj

Problematičan školarac mopedom srušio policajca na tlo

Foto: Vl foto
Problematičan školarac mopedom srušio policajca na tlo
31.07.2010.
u 17:19
Udario ga je, policajac je pao preko njegova motocikla, na tlo su pali Matuljac i njegov suvozač te su pritom svi lakše ozlijeđeni.
Pogledaj originalni članak

Problematičan osnovnoškolac iz Matulja (14), koji je svojedobno terorizirao učenike i nastavnike svoje škole pa je školovanje nastavio u Banjoj Luci, prije dva tjedna vratio se u "velikom stilu".

Na tuđem mopedu, bez položena vozačkog ispita, od Matulja do središta Opatije vozeći moped bježao je policajcu na motociklu koji ga je pokušavao zaustaviti. Potjera je trajala 20-ak minuta, a kad više nije imao kamo jer je ušao u slijepu ulicu, okrenuo je moped i krenuo na policajca. Udario ga je, policajac je pao preko njegova motocikla, na tlo su pali Matuljac i njegov suvozač te su pritom svi lakše ozlijeđeni.

Zbog bježanja i opiranja uhićenju 14-godišnjak će biti prijavljen da je sprečavao službenu osobu u obavljanju dužnosti. No, maloljetnik i njegov otac, tvrdeći da su mladića zlostavljali, prijavio je policajce.

U policiji opovrgavaju te tvrdnje.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar _Hedon_
_Hedon_
01:52 02.08.2010.

Sigurno mu tata kupio moped zbog dobrog vladanja i uspjeha u skoli...treba mu nabit moped u guzicu

Avatar _Hedon_
_Hedon_
02:38 01.08.2010.

Bogami i ja se sjecam brke, kad bi ga vidjeli, mi klinci smo prelazili na drugu stranu ceste samo da nas nista ne pita

Avatar _Hedon_
_Hedon_
01:39 02.08.2010.

Kriva Drina se ne moze ispravit tako i njihova sklonost delikvenciji i pizdarijama, a svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduju, na gore...