Teške ozljede

Priveden osumnjičeni za ranjavanje Francuza na Bačvicama

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Priveden osumnjičeni za ranjavanje Francuza na Bačvicama
23.07.2019.
u 16:18
Policija je od splitskog KBC-a dobila informaciju kako su zaprimili teško ozlijeđenog čovjeka s ubodnom ranom u prsištu čije su ozljede opasne po život
Pogledaj originalni članak

U utorak je splitska policija privela na kriminalističko istraživanje osobu koju sumnjiči za ubod u prsa francuskog državljanina (31) na splitskoj plaži Bačvice u ponedjeljak rano ujutro.

Naime, policija je od splitskog KBC-a dobila informaciju kako su zaprimili teško ozlijeđenog čovjeka s ubodnom ranom u prsištu čije su ozljede opasne po život. Utvrdili su kako se Francuz s prijateljem, također francuskim državljaninom, kupao u moru na Bačvicama kada su primijetili da im netko krade osobne stvari koje su ostavili na plaži.

Isplivali su vani i pokušali spriječiti razbojničku krađu, kada ih je kradljivac napao i oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, zadao ubodnu ranu u prsa 31-godišnjaku nanijevši mu po život opasne ozljede. Neslužbeno doznajemo da je pobjegao s njegovim novčanikom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

JE
Jednakost
18:01 23.07.2019.

Policija i pravosudje bi trebali ovoliko nasilje duz cjele zemlje snaznije kaznjavati. Sve je puno nabrijanih kretena koji ne znaju sto ce sami sa sobom, a apetiti im ogromni.

NO
Nordik
16:29 23.07.2019.

Sve mi se više sviđaju šerijatski zakoni.

IG
Igggy
17:35 23.07.2019.

Split - full of knife(s)