devet (ne)djela

Priveden mladić (26) koji je "operirao" po Istri

Priveden mladić (26) koji je "operirao" po Istri
02.09.2010.
u 12:12
Ukupna materijalna šteta koju je počinio kaznenim djelima procijenjena je na više desetaka tisuća kuna.
Pogledaj originalni članak

U Istražni centar Županijskog suda u Puli policija je privela 26-godišnjaka iz Pule zbog osnovane sumnje da je od 28. srpnja do 22. kolovoza na području Medulina i Pule počinio devet kaznenih djela, i to jedno kazneno djelo razbojničke krađe, sedam kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Osnovano se sumnja da je 28. srpnja oko 12.15 sati u Puli u Usponu sv. Stjepana 33-godišnjaku iz Pule ukrao lijek, a potom mu nožem nanio lakše ozljede. 

Također se osnovano sumnja da je u Vinkuranu i Banjolama provalio u osobni automobil marke Ford Fusion i vikendicu, a potom iz unutrašnjosti ukrao navigacijski uređaj, mobitel, odjevne predmete, novac i osobne dokumente stranih državljana. 

Na području Pule, u ulicama Riva, Trg Nimfeja i Veruda, provalio je u tri osobna automobila i tri kamp prikolice stranih državljana i ukrao različitu tehničku robu, odjevne predmete, novac i osobne dokumente.

Ukupna materijalna šteta koju je počinio procijenjena je na više desetaka tisuća kuna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
Kakma
12:52 02.09.2010.

Ime,ime fali,sta ga ne objavite?