Napad na vaterpoliste

Priveden četvrti napadač na vaterpoliste Crvene Zvezde

Foto: Snimio čitatelj
Priveden četvrti napadač na vaterpoliste Crvene Zvezde
13.02.2019.
u 18:35
Policijsko ispitivanje je u tijeku, a sutra će ga ispitati u Državnom odvjetništvu.
Pogledaj originalni članak

Splitska policija privela je u srijedu 22-godišnjaka iz Solina kojeg dovodi u vezu sa subotnjim napadom na vaterpoliste "Crvene zvezde" na Rivi, potvrdila je policija za Hinu.

Iako u policiji kažu kako će tek kriminalističko istraživanje pokazati je li mladi Solinjanin zaista povezan s verbalnim i fizičkim napadom na trojicu sportaša iz Srbije, neslužbeno se doznaje da ga se sumnjiči za ista kaznena djela kao i trojicu uhićenih izgrednika. Riječ je o kaznenim djelima kvalificiranog razbojstva, teško ozljeđivanje u pokušaju i zločin iz mržnje.

Izgred se dogodio na Rivi u subotu oko 13,30 sati dok su trojica vaterpolista sjedila u jednom kafiću. Iznenada su ih, navodno iziritirani grbom "Crvene zvezde" na majici jednog od sportaša, napala petorica nepoznatih mladića metalnom šipkom i nožem. 

Dvojica su uspjela pobjeći u hotel, a treći vaterpolist (29) spasio se od napadača skokom u more i lakše je ozlijeđen. Napadnuti sportaši naposljetku su odustali od utakmice s domaćim Mornarom te su se vratili u Beograd.

Policija je brzo uhitila trojicu izgrednika. Dvojici je određen jednomjesečni zatvor, a treći je pušten da se brani sa slobode.

Auto završio na krovu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

NE
neboiznadzagreba
16:55 13.02.2019.

U Zagreb se ne dolazi u Hajdukovom dresu, u Split s Dinamovim, to je jednostavno tako... Zvezdin dres je nešto drugo, njega se brani svim sredstvima od "ustaškog" divljaštva.

DU
Deleted user
17:17 13.02.2019.

Pozdrav splitskoj Torcidi, najjači ste.

ZV
zvonimir13
17:33 13.02.2019.

Što organi gonjenja nisu tako revni u lovu na četnike svih ovih godina !?