DUBROVAČKI MONSTRUM

Priveden pedofil zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela nad djevojčicama mlađim od 15 godina

Foto: Pixabay
Priveden pedofil zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela nad djevojčicama mlađim od 15 godina
26.11.2016.
u 00:15
Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je osumnjičenom istražni zatvor
Pogledaj originalni članak

Zbog sumnje da je počinio 13 kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina na štetu dviju djevojčica, u dobi od osam i devet godina, u Dubrovniku je priveden 37-godišnjak i određen mu je istražni zatvor, objavljeno je u petak na stranicama DORH-a.

Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku priveden je, kako navode u priopćenju, hrvatski državljanin (1979.) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio trinaest kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Iz ODO-a Dubrovnik navode kako postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 37-godišnjak u trinaest navrata od studenog 2015. do studenog 2016. godine, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona, počinio navedena kaznena djela na štetu dviju djevojčic (2007. i 2008.). 

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je osumnjičenom istražni zatvor.

>> Pedofil napao djevojčicu, susjedi ga pretukli pa pozvali policiju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TR
trpimirmajcen04
06:03 26.11.2016.

kastracija.

SD
sdpesticid
10:58 26.11.2016.

hvala bogu pa sudac ovoga nije pustio, za razliku onoga koji je tražio mito iz drugog članka. malo vraća pouzdanje u pravosuđe, ima i ok sudaca kako vidimo. još dorh da odradi svoje kako treba u suradnji s drugim institucijama i riješila se rh jednog manijaka, po svemu sudeći.

Avatar ivek
ivek
17:38 27.11.2016.

triba ga poslat u egipat na sudjenje...tam bi dobija pomilovanje...strik oko vrata,,, posli njega nebi vis bilo manijaka nit bolesnika pedera