Pregled godine

Prisjetite se zvjezdanih trenutaka koji su obilježili 2015. godinu!

Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
aaa
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
aaa
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
aaa
Foto: Sanjin Strukić
aaa
Foto: Facebook/Severina
severina
Foto: Facebook/Severina
severina
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
antonija blaće
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
eric
Foto: Anto Magzan/Pixsell
2015.
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
2015.
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
2015.
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
2015.
Foto: Marko Prpić/Pixsell
2015.
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
2015.
Foto: Anto Magzan/Pixsell
2015.
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
2015.
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
2015.
16.12.2015.
u 13:58
Iza nas je definitivno zanimljiva godina u kojoj celebrityja nije nedostajalo
Pogledaj originalni članak

Godina je na izmaku pa je pravo vrijeme da se prisjetimo zvjezdanih trenutaka koji su obilježili proteklu godinu. Iza nas je definitivno zanimljiva godina u kojoj celebrityja nije nedostajalo. Društveni događaji, koncerti, vjenčanja i reality showovi su iza nas, a mi vam donosimo kratak pregled showbizz trenutaka po kojima će 2015. godina ostati upamćena.

Vjenčanje Severine i Igora Kojića

Nakon što su sudbonosno "da" izrekli u istarskim Balama, Severina i Igor Kojić u studenom su još jednom izmijenili bračne zavjete u Beogradu. Glamurozno slavlje za 600-tinjak uzvanika supružnici su organizirali u hotelu Crowne Plaza u kojem je samo za kraljicu estrade postavljen i tron. Crvenim tepihom na po mnogima "vjenčanje desetljeća" stigle su i brojne poznate osobe, među njima i Aleksandra Dojčinović, Goran Karan, Petar Grašo, Ivica Skoko, Sandra Perković, Lepa Brena, Dara Bubamara. Na vjenčanju je bio i Severinin trogodišnji sin Aleksandar koji nije krio sreću i uzbuđenje zbog majčinog vjenčanja.

Foto: Facebook/Severina

Finale X Factora

Veliki regionalni glazbeni talent show prikovao je milijune gledatelja uz male ekrane. Svoje mjesto u finalu izborila je i mlada Iva Ćurić iz Đakova. Nakon nevjerojatnih nastupa pobjedu u X factoru odnio je Amel Ćurić. Zanimljivo je i da je u ovom showu svoj debitantski nastup imao partner Tatjane Dragović Vlaho Arbulić koji je oduševio svojim glazbenim talentom otpjevavši autorsku pjesmu "Blablabla". Nakon showa Vlaho je napisao singl i za finalista Branimira Stamenovića koji je nakon završetka natjecanja odlučio napustiti bend "9Contor" i posvetiti se solo karijeri.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Bernie Ecclestone i incident u Trogiru

Prvi čovjek Formule 1 i njegova partnerica Fabiana Flosi odmor su i ove godine proveli na našem Jadranu. Iako je Bernie naš čest gost ove godine u Hrvatskoj ga je dočekalo neugodno iznenađenje. Naime, nakon što se je svojom jahtom stigao u luku u Trogiru i prijavio se za vez rečeno mu je da u marini nema mjesta za njegovu jahtu. Nakon intervencije ravnatelja Lučke uprave slavni bogataš uspio se usidriti, a ovaj incident Bernie koji već 15 godina ljetuje u Trogiru djelatnicima luke nije zamjerio.

Foto: Sanjin Strukić

Eric Cantona snimio film u Tepljuhu

Bivši francuski nogometaš Eric Cantona u lipnju je stigao u Hrvatsku, točnije u Tepljuh gdje je snimao film "Anka Brazilijanka" redatelja Dejana Aćimovića. U filmu proslavljeni nogometaš ima jednu od glavnih uloga, a osim Cantone u filmu glume i Rade Šerbedžija, Goran Grgić, Linda Begonja, Goran Bogdan, Ivan Brkić, Petar Mirčevski.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Donald Sutherland u Istri

U društvu Gorana Višnjića slavni glumac Donald Sutherland stigao je krajem travnja u Istru gdje se snimala nova sezona kriminalističke dramske serije "Granice zločina". Legendarni Sutherland nije krio oduševljenje Hrvatskom u koju se namjerava vratiti prvom prilikom.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Svadbena zvona zazvonila poznatim Šibenčankama

Osim Severine, 2015. godina bila je sretna i za našu košarkašicu Antoniju Mišuru. Predivna Antonija nakon deset godine veze u rodnom Šibeniku uplovila je u bračnu luku s partnerom Markom Sandrićem. Svoju ljubav brakom je okrunila i poznata šibenska voditeljica Antonija Blaće koja se u Zagrebu udala za vaterpolista Hrvoja Brlečića.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

>>Udala se Antonija Blaće, pogledajte tko je sve došao na vjenčanje

>>Antonija Mišura i njezin suprug oduševili prvim plesom na vjenčanju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:34 17.12.2015.

da, za osobu koja pise ovaj tekst ovo bi i mogli biti vazni dogadjaji prosle godine. Nasrecu, takvih je ipak manje. Uz put, gdje je to vuckovic kraljica estrade? I sto je to "showbizz"?