pokušaj protupravne naplate

Prijetnjama htio naplatiti 620 tisuća kuna duga

Foto: arhiva VL
Prijetnjama htio naplatiti 620 tisuća kuna duga
07.01.2010.
u 10:56
46-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 2006. do 2009. godine osobno i telefonom prijetio D. V. zbog duga od 620 tisuća kuna koji mu D. V. nije vratio unatoč sudskoj presudi.
Pogledaj originalni članak

ZAGREB - D. Č. (46), policiji otprije poznat po iznudama i nanošenju teških tjelesnih ozljeda, osumnjičen je da je protupravno pokušao naplatiti 620 tisuća kuna od D. V. (39).

Sumnjiči ga se da je u razdoblju od 2006. do 2009. godine osobno i telefonom prijetio D.V. zbog duga od 620 tisuća kuna koji mu D.V. nije vratio unatoč sudskoj presudi da ranije posuđeni novac mora vratiti D.Č.

36-godišnji D.V. prijetnje je prijavio policiji pa je 46-godišnjak priveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MM
Mladen Miletić
20:43 07.01.2010.

To je naš zakon to je naša logika i pravde. Onaj tko da novac nema pravo da ga traži jače na povrat to je kažnjivo. Danas je jasno da je to tako onaj tko da novac onome tko nema taj je budala i krivac jel traći natrag svoje a sam ima a posuditelj je sirotinja = isto kao i Hrvatska nema za dug ali ima načina da ishatrači ako zatreba . Tako su se na sudu suidili prije 13 godina kada smo tražili da nam dosude stanove što smo platili a lopina neda. Završilo je tako da je on u pravu sve do dans . MI koji smo platili kjupili od 46 krivične prijave čiste 42 zastare ( Te tužbe bez sekunde kazne !)

MM
Mladen Miletić
20:49 07.01.2010.

Kako vidimo presuđeno mu je bilo u ime REPUBLIKE HRVATSKE da vrati novac . Tako vam pomaže radi zakon. I tu je kraj priči ako neče da vrati to nije više problem suda. Zato JAMAC ni rođenom BRATU ni rođenoj majci. Jel kad treba da vrati onda si stoka koja traži novac nazad a oni jaqdni nemaju nemaju nikada .. A ti koji posuđuješ imaš jel da nemaš nebi \"davao\" kao BANKA.. Novac se dobija i posuđiva isključivo u banci i nigdje više na pravome zapadu !

MM
Mladen Miletić
20:52 07.01.2010.

pokušaj protupravne naplate, neče direktno da napiše kada sustav namjerno zakaže onda prizvodi mnoga nova kažnjiva dijela zato su nam zatvori krcati HRVATIMA ! Zna se ali nebriga se ...