Podignuta optužnica

Prijetio novinarima smrću jer je bio nezadovoljan tekstom o vjenčanju

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Prijetio novinarima smrću jer je bio nezadovoljan tekstom o vjenčanju
23.12.2020.
u 17:27
Protiv hrvatskog državljanina (1970.) podignuta je optužnica zbog počinjenja kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 17. prosinca 2020., nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1970.) zbog počinjenja kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je 1. prosinca 2020. u Zadru, nezadovoljan objavljivanjem novinskih članaka došao u jednu redakciju i, s ciljem da izazove strah i uznemirenost, novinarima koje je zatekao u redakciji, ozbiljno zaprijetio da će ih usmrtiti što je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IJ
istina__jako_boli
22:05 23.12.2020.

Bolje bi bilo da ga je izjebo, novinari su se i onako pretvorili u kurve.