incident u trgovini

Prijetio i vikao na bivšeg ministra Cappellija: 'Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Prijetio i vikao na bivšeg ministra Cappellija: 'Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću'
15.11.2020.
u 17:51
Tada mu je Cappelli rekao da se smiri i da mu ne prijeti, no ovaj je nastavio govoriti: “Samo ti prijavi i vojsci. Vojska sam ja. Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću”.
Pogledaj originalni članak

Pod sumnjom da je u Malom Lošinju prijetio bivšem ministru turizma, a sada saborskom zastupniku Gariju Cappelliju uhićen je 55-godišnji Zagrepčanin.

Uz kaznenu prijavu PU primorsko-goranske, doveden je na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo, a zatim u istražni centar Županijskog suda u Rijeci na ročište radi odlučivanja o prijedlogu da ga se smjesti u istražni zatvor.

Kako neslužbeno doznaje Novi list, u petak, 13. studenog, oko 14.45 sati u trgovini u Malom Lošinju osumnjičeni je prišao Gari Cappelliju, i upitao ga za projekt žičare.

Nakon što mu je Cappelli odgovorio da trenutno nema vremena za razgovor i da je u žurbi, ovaj mu je agresivnim i povišenim tonom kazao: “Mulac jedan, dođi ovamo, ti si običan lopov, kriminalac. Tebe i onu kuju gradonačelnicu ću još riješiti. Nemoj mi glumiti, dižeš ruku u Saboru kako ti se kaže, skini tu masku Dinamovu…” navode neslužbeni izvori za Novi list.

Nekoliko puta se bivšem ministru unio u lice, a počeo je i mahati rukama u smjeru Cappellija, a koji je, iz takva ponašanja shvatio da će osumnjičeni fizički nasrnuti na njega. Tada mu je Cappelli rekao da se smiri i da mu ne prijeti, no ovaj je nastavio govoriti: “Samo ti prijavi i vojsci. Vojska sam ja. Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću”. 

Dežurni sudac istrage nije prihvatio prijedlog da se osumnjičenom odredi istražni zatvor, no odredio mu je niz mjera opreza kao što je zabrana posjećivanja Lošinja i Cresa, te obavezu javljanja jednom tjedno načelniku Policijske postaje Trešnjevka. Određena mu je i mjera zabrane približavanja Gariju Cappelliju na manje od 100 metara, te bilo kakve veze s saborskim zastupnikom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar renac
renac
18:21 15.11.2020.

Pa sto su politicari u ovoj drzavi nesto posebno,pa sami su si stvorili kredibilitet lopova i uobrazenih bahatih ljudi.

JA
jadnatikoza
19:43 15.11.2020.

Pa izgleda da više nisi siguran ni kao političar. Narod viče, prijeti, puca. Ne znam kako se post-komunističke stranke (HDZ i SDP) misle sa ovime nositi a ekonomija u kolapsu

VI
vidum
09:02 16.11.2020.

Ministar koji za 4 godine nije naučio kako mu se zove dio sezone nakon onog glavnog. Uporno je to nazivao "poDsezona". Nažalost, nije bilo nikog tko bi ga ispravio. Vjerojatno ni ostatak vlade nije znao.