iz njemačke poručuju

Prije pristupnih pregovora Crna Gora mora uništiti kartele

Foto: AFP/PIXSELL
Prije pristupnih pregovora Crna Gora mora uništiti kartele
11.05.2012.
u 13:40
Prema Mayerovu mišljenju crnogorski karteli, a samim tim i djelovanje balkanske mafije, uvelike ugrožavaju sigurnost Njemačke, a ponajviše Bavarske
Pogledaj originalni članak

Crna Gora morat će se pozabaviti hitnim rješavanjem problema narkokartela u svojoj zemlji koji ugrožavaju sigurnost same zemlje, ali i zemalja članica EU prije početka pristupnih pregovora za članstvo u Uniji, poručio je predstavnicima crnogorske oporbe Stephan Mayer, izvjestitelj njemačke vlade za pitanja sigurnosti.

Naime, predstavnici Socijalističke narodne partije, Pokreta za promjene i Nove srpske demokracije posjetili su Berlin gdje će se, javlja Blic, osim s Mayerom sastati i s mnogim članovima Bundestaga.

Prema Mayerovu mišljenju, crnogorski karteli, a samim tim i djelovanje balkanske mafije, uvelike ugrožavaju sigurnost Njemačke, a ponajviše Bavarske, te on, kako tvrde oporbenjaci, "ne vidi nikakav pomak vlade Igora Lukšića po tom pitanju".

Predstavnici crnogorske opozicije izvijestili su Mayera da je situacija u zemlji sve gora te kako je "Đukanović na važne pozicije doveo svoje poslušnike bez iskustva i kompetencije", a skandalozne presude dilerima narkokartela jasno upućuju, tvrde, da organizirani kriminal ima jak utjecaj na pravosuđe.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
17:45 11.05.2012.

narkokarteli,besa,virdžine i krvne osvete...... ista albanija

DZ
dzukaficuka
23:07 11.05.2012.

Di u SRBIJI tu su pravi karteli kao u Itali Holandij Njemackoj Zslovenij

TO
Toni50
08:49 12.05.2012.

Prema Mayerovu mišljenju crnogorski karteli, a samim tim i djelovanje balkanske mafije, uvelike ugrožavaju sigurnost Njemačke, a ponajviše Bavarske..Nikako mi nije bilo jasno; zašto to da su nam jedini i največi prijatelji na balkanu samo Kosovari i Crnogorci ..... Zna se nepriča se...