UZELE 18.000 KUNA

Prijavljene dvije žene: Krale novčanike pa podizale novac na bankomatima

Foto: Ilustracija/Pixabay
Prijavljene dvije žene: Krale novčanike pa podizale novac na bankomatima
29.09.2020.
u 15:12
Osumnjičene su za krađu u dva navrata, i to oba puta na sajmu u Sesvetama
Pogledaj originalni članak

Policija je u utorak prijavila 26-godišnjakinju i 45-godišnjakinju koje su u Sesvetama u dva navrata ukrale novčanike i tuđim bankovnim karticama podigle oko 18.000 kuna.

Prvi novčanik osumnjičenice su navodno ukrale 18. lipnja za vrijeme trajanja sajma u Sesvetama iz torbice muškarca koji je uz kartice ostao i bez dokumenata i novca. Nakon što su napustile sajam 26-godišnjakinja je, sumnja policija, otišla do obližnjeg bankomata i u više navrata podignula novac. Na isti način su na sesvetskom sajmu i 2. srpnja pokrale ženu i potom njenom karticom podigle novac u obližnjem trgovačkom centru.

Policija je izvijestila i da su prijavili 45-godišnjaka kojeg sumnjiče da je s krivotvorenih 27.000 kuna u siječnju kupio zlatni lanac od 40-godišnjaka. U priopćenju otkrivaju da je prijavljeni 45-godišnjak trenutno na izdržavanju zatvorske kazne u Glini.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.