Promo

Pridruži se Styrijinom timu digitalnog razvoja

Pridruži se Styrijinom timu digitalnog razvoja
VL
Autor
PR Članak
31.07.2014.
u 10:20
Digitalni razvoj čine timovi koji se sastoje od backend developera, dizajnera, frontend developera, specijalista za SEO i SEM, voditelja projekata i mobile developera
Pogledaj originalni članak

Želiš raditi na vecernji.hr, brzorastućem i modernom news portalu? Pogledaj trenutno otvorene pozicije i pridruži se našem Odjelu digitalnog razvoja!

Digitalni razvoj čine timovi koji se sastoje od backend developera, dizajnera, frontend developera, specijalista za SEO i SEM, voditelja projekata i mobile developera.

Ako si jedan od njih i želiš raditi, među ostalim, i na portalu vecernji.hr, pogledaj trenutno otvorene pozicije i prijavi se za posao!

S 876.869 stvarnih korisnika u lipnju 2014. (gemiusAudience) vecernji.hr se svrstao na četvrto mjesto najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj. Velikom rastu najviše je doprinijeo redizajn portala u studenom 2013. koji je vecernji.hr učinio najmodernijim hrvatskim portalom s najsuvremenijim tehnološkim rješenjima, modernim dizajnom i inovativnom prezentacijom sadržaja.

Posao u Styriji

Styria Media Group u Hrvatskoj vlasnik je dnevnih novina Večernji list, 24sata i Poslovni dnevnik, a uz bok tiskanim izdanjima stoje Styrijini digitalni projekti - news portali vecernji.hr, 24sata.hr i poslovni.hr, najposjećeniji hrvatski internetski oglasnik Njuškalo, specijalizirani portali Zdrava krava.hr, Budi In, Klokanica.hr, Gastro.hr, Goal.com, Ninja.hr i MrsavimoZajednoKlub, web servisi Jelovnik.hr, Mojkvart.hr i Popustolovac.hr te internetski supershop Mondo.

Svaki od njih zauzima vodeću poziciju u svom segmentu, a Styrijini portali mjesečno dosegnu i do 1,72 milijuna čitatelja! Svoje rezultate gradimo na predanom radu, a vrijednosti na kojima temeljimo poslovanje su neovisnost, poduzetnički duh, odgovornost, inovativnost i odvažnost.

Glavni pokretački motor uspjeha Styrije su ljudi - ako dijeliš naše vrijednosti, pratiš trendove i voliš inovacije i želiš raditi na nekima od najvećih digitalnih projekata u Hrvatskoj, a naše web ili mobilne aplikacije učiniti naprednijima i ugodnijima za korištenje za više od 70 posto korisnika interneta u Hrvatskoj, prijavi se za posao u Digitalnom razvoju!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.