MEĐIMURJE

Pribislavečanin (26) prijavljen zbog tri pokušaja ubojstva

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Pribislavečanin (26) prijavljen zbog tri pokušaja ubojstva
05.02.2014.
u 16:48
U DORH-u osnovano sumnjaju da se 1. studenog prošle godine oko 2,10 sati, nakon fizičkog sukoba između dvije skupine mladića, velikom brzinom automobilom zaletio prema dvojici sudionika tučnjave
Pogledaj originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 26-godišnjaka iz Pribislavca zbog tri kaznena djela pokušaja ubojstva na parkiralištu u Nedelišću kod Čakovca.

U DORH-u osnovano sumnjaju da se 1. studenog prošle godine oko 2,10 sati, nakon fizičkog sukoba između dvije skupine mladića, velikom brzinom automobilom zaletio prema dvojici sudionika tučnjave. Jednog je udario i bacio ga na vjetrobransko staklo, lakše ga ozlijedivši, dok se drugi uspio izmaknuti. Potom se zaletio prema trećem mladiću, 18-godišnjaku iz Nedelišća, koji je završio sa slomljenim drugim i trećim vratnim kralješkom. Posljedica je djelomična oduzetost. Sve se to događalo iza dvorane u Ulici Josipa Marčeca, u kojoj se održavao plesnjak. Osumnjičenik je brat jednog od sukobljenih mladića, kojeg je ovaj pozvao u pomoć.

>> Pokušaj ubojstva: Posvađali se pa ga probola oštrim predmetom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.