htjeli podići milijunske iznose

Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ove prevarante?

Foto: PUZ
prevaranti
Foto: PUZ
prevaranti
29.10.2015.
u 11:00
Djelatnicima banke bilo je sumnjivo kada su vidjeli koliki iznos pokušavaju podignuti prevaranti
Pogledaj originalni članak

Milijunske iznose probao je u Zagrebačkim bankama u Ilici i Vlaškoj ulici u Zagrebu u srijedu 21. listopada podići nepoznati prevarant koristeći se krivotvorenim dokumentima, a u svemu je imao i pomagača. Zagrebačka policija objavila je njihove fotografije, te za pomoć u njihovu identificiranju traži pomoć građana.

Imate li  bilo kakve infomracije o osobama s fotografija, možete ih kontaktirati pozivom na 192 ili e-mailom na zagrebacka@policija.hr. Djelatnicima banke bilo je sumnjivo kada su vidjeli koliki iznos pokušavaju podignuti prevaranti, a kada su im počeli postavljati određena pitanja, oni su napustili poslovnice i  nisu uspjeli u djelo sprovesti svoj naum.

>> Policija upozorava građane! Ne nasjedajte na ovu prijevaru

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
14:06 29.10.2015.

Mislim da su na glasačkim listićima u prvoj izbornoj jedinici.