Droga u zastavicama

Preuzeo sam kokain kako bih zaradio novac za stanarinu

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
emil m, droga
Foto: PUZ
droga (1)
Foto: PUZ
droga (1)
Foto: PUZ
droga (1)
Foto: PUZ
droga (1)
20.07.2010.
u 08:34
Emila M. teretilo se da je s nepoznatom osobom dogovorio da mu iz Argentine pošalje paket u kojem je bila droga
Pogledaj originalni članak

ZAGREB – Emil M. (22) nepravomoćno je osuđen na zagrebačkom Županijskom sudu na dvije godine zatvora zbog kupnje radi prodaje 430 grama kokaina, dok je tužiteljstvo odustalo od kaznenog progona Stanka V.

Prema optužnici, Emila M. se teretilo da je u prvoj polovici 2010. s nepoznatom osobom dogovorio preuzimanje paketa droge iz Argentine. Droga je stigla u paketu u kojem su bile zastavice argentinskog nogometnog saveza. Zastavice su bile namočene filtrima kokaina, a na kraju je iz njih ekstrahirano 430 grama kokaina.

– Na internetu sam dobio ponudu da preuzmem paket iz Argentine te da u tom paketu bude droga. Paket sam trebao dostaviti trećoj osobi, a za to sam trebao dobiti 1500 eura. To mi se učinila kao dobra ponuda jer živim s roditeljima i nemam vlastitih prihoda. Usto, malo prije tog događaja bio sam unajmio stan i tih 1500 eura bili bi mi stanarina za šest mjeseci. Ispričavam se svom prijatelju Stanku V. kojeg sam u sve to uvukao. Kako se približavalo vrijeme primitka paketa, mene je hvatala panika, pa sam njega zamolio da ode po paket. Nije znao da je u paketu droga, a uhićen je kada je uzeo paket – kazao je u obrani Emil M.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.