trebaju pomoć građana

Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži

Foto: PU karlovačka
policija
Foto: PU karlovačka
policija
13.04.2021.
u 14:19
Policija poziva građane da, ako imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste Policijsku postaju Duga Resa ili se jave na broj 192
Pogledaj originalni članak

Karlovačka policija zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela računalne prijevare i teške krađe u srpnju 2020. godine, traga za nepoznatom muškom osobom. Objavili su fotografije na kojima je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Foto: PU karlovačka
policija


"Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografija, o tome obavijeste Policijsku postaju Duga Resa ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr", poručuju iz policije .

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
15:18 13.04.2021.

Kažete Ne zna se tko je... Ne bih rekao, Zna se, zna.

GE
generacija57
15:36 13.04.2021.

Maska mi je poznata.

TO
TORQUEMADA
18:34 13.04.2021.

Plenki, jasno kao dan!