U Splitu

Preminuo muškarac ozlijeđen u prometnoj nesreći

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Preminuo muškarac ozlijeđen u prometnoj nesreći
28.11.2015.
u 23:21
Prometna nesreća dogodila se danas prijepodne na Jadranskoj magistrali istočno od Splita blizu hotela Lav Le Meridien
Pogledaj originalni članak

U splitskoj bolnici preminuo je muškarac od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u danas prijepodne dogodila na Jadranskoj magistrali istočno od Splita u blizini hotela "Lav Le Meridien" , u kojoj je na mjestu smrtno stradala jedna osoba, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

To je bila druga prometna nesreća ovoga tjedna na dionici Jadranske magistrele Split - Omiš. Prije tri dana u Dućama kod Omiša u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Dionica Jadranske magistrale između Splita i Omiša jedna je od najprometnijih u Hrvatskoj.

>>Jedna poginula i jedna ozlijeđena osoba u nesreći kod Splita

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:40 29.11.2015.

ide mi na jetra kako glas koncila što iz nesposobnost jer su kupili diplome i dobili posao preko rodijaka, što iz urođene mostarske želje da se drugima nanese zlo i da drugi pate, ne napišu cijelu storiju. ispada kao da se eto slučajno dogodila nesreća - kao da se milijun puta do sada nije vozilo alkoholizirano i teroriziralo normalne vozače koji poštuju zakone, ispada kao da agresivni vozači uopće ne postoje i kao da organ reda radi svoj posao cijelo vrijeme i kažnjava agresivce.