Preko granice pokušala prenijeti 67 stabljika marihuane

Foto: MUP
marihuana
Foto: MUP
marihuana03
18.02.2010.
u 14:47
Osumnjičena 30-godišnjakinja u srijedu u ranim jutarnjim satima pokušala je ući u Republiku Hrvatsku, a drogu je prenosila u plastičnim kutijama.
Pogledaj originalni članak

Na međunarodnome graničnom prijelazu Macelj policijski i carinski službenici pri pregledu autobusa bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, u putnoj torbi 30-godišnje hrvatske državljanke pronašli su 67 stabljika marihuane, pribor za navodnjavanje sadnica, termometar i dvije utičnice s programatorima.

Osumnjičena je u srijedu u ranim jutarnjim satima pokušala ući u Republiku Hrvatsku, a drogu je prenosila u plastičnim kutijama.

Ona je uhićena i nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu dovedena u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BB
Bugs Bunny
15:26 18.02.2010.

Proglašavati bogomdanu biljku kao što je konoplja ilegalnom je ljudska sramota koja još nije ispravljena. Sanjam dan kada će ovakvi članci biti arhivirani u dalekoj budućnosti u kategoriji \"vjerovali ili ne\" zajedno sa temama poput \"masturbacija uzrokuje sljepoću\" i slično. Bavite se pravim kriminalcima, pogotovo ovima na vlasti, a pustite ljudima slobodu bar da zapale koju bez stresa da ih se proglašava narkomanima.

VZ
veki_zg
15:39 18.02.2010.

smjesno je da smo jedina zemlja u europi di je isto dali ti nadju 5g trave ili 5g heroina, ili dal npr. nekog dobro izmlatis na mrtvo ime-->isto ti se pise!