Pobjegao

Pregazio 19-godišnjaka na pješačkom prijelazu i pobjegao

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
nesreća (1)
22.05.2011.
u 10:24
Policija je vozača koji je pobjegao s mjesta nesreća pronašla oko 9.30 sati na temelju tragova pronađenih na mjestu nesreće
Pogledaj originalni članak

Devetnaestogodišnji D. S. iz Varaždina poginuo je u prometnoj nesreći u Varaždinu u noći sa subote na nedjelju nešto poslije 2 sata.

Mladić je prelazio cestu na obilježenom pješačkom prijelazu na Kapucinskom trgu u blizini autobusog kolodvora kad je na njega neprilagođenom brzinom naletio tridesetogodišnji M. C. iz Varaždina. Pješak je odbačen na rub kolnika zadobivši pritom teške tjelesne ozljede od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Nakon što je udario pješaka, vozačje pobjegao s mjesta nesreće. Ozlijeđenom pješaku nije pružio pomoć, niti je o događaju obavijestio policiju ili pričekao dolazak policajaca.

Ipak, policajci su ga pronašli danas ujutro oko 9,30 sati i to temeljem tragova koji su ostali na mjestu nesreće.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

BA
baltazar
11:13 22.05.2011.

Sumnjivo je to, na Čačićevom je terenu.

BO
bonsai
12:21 22.05.2011.

gosp.lopov , ne pricaj gluposti , kada bi se uzela u obzir ta tvoja glupa zamisao onda bi hitna do bolesnika stigla za dva sata a bus bi vozio u jednoj smjeni jedan krug !

DU
Deleted user
10:49 22.05.2011.

strava ubit čovjeka i još pobjeć bez suđenja doživotni zatvor sa prisilnim radom