Za dušu

Predstavljen novi spot karlovačke klape Furešti

Foto: kristina štedul fabac/pixsell
Predstavljen novi spot karlovačke klape Furešti
14.11.2011.
u 08:50
Za pjesmu "Lice" Furešti su već dobili niz pohvala, a osvojili su i treću nagradu stručnog žirija na festivalu Marko Polo na Korčuli
Pogledaj originalni članak

Karlovačka klapa Furešti predstavila je svoj novi spot za skladbu "Lice". Ta je pjesma već dobila niz pohvala, ali i pozitivnih stručnih kritika. Među njima svakako je najvažnije treće mjesto po izboru stručnog žirija koje su Furešti osvojili izvedbom pjesme "Lice" autora Gorana Topolovca na Međunarodnom festivalu Marka Pola  na Korčuli.

Novi spot predstavljen je u okviru sportsko-zabavne manifestacije koja se održala u karlovačkoj sportskoj Dvorani mladosti. Uz praćenje kvalifikacijske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije protiv Turske na velikom platnu te koncerta Mladena Grdovića nastupili su i Furešti.

Iako na repertoaru imaju dalmatinske pjesme i duhovne skladbe te obrade popularnih i narodnih skladbi, u zadnje vrijeme intenzivno rade i na autorskom materijalu. Zato se, kako su najavljivali na nastupima, uskoro očekuje izlazak njihova prvoga autorskog albuma.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.