I TO SE DOGAĐA

Predsjednika Mauritanije zabunom upucala vlastita garda

Foto: Reuters/PIXSELL
Predsjednika Mauritanije zabunom upucala vlastita garda
14.10.2012.
u 08:04
55-godišnji Mohamed Ould Abdelaziz izvan je životne opasnosti, ali je zadržan na liječenju u bolnici
Pogledaj originalni članak

Maruritanijski predsjednik Mohamed Ould Abdelaziz ranjen je u ruku kada je na konvoj u kojem se kretao zabunom zapucala njegova vojska.

55-godišnji Abdelaziz izvan je životne opasnosti, ali je zadržan na liječenju u bolnici. Njegov ministar komunikacija Hamdi Ould Mahjoub kazao je na državnoj televiziji, prenosi BBC, kako je riječ o lakšoj ozljedi.

Abdelaziz je na vlast došao vojnim udarom 2008. godine, no godinu dana kasnije legalno je pobijedio na izborima održanim u dogovoru s političkim oponentima. Zapad ga cijeni jer se godinama uspješno bori protiv širenja radikalnog islama, posebno iz susjedne države Mali.

VIDEO Nepoznata osoba pucala na Obamin stožer u Denveru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.