pozvao ga kolega

Predsjednik Josipović u službenom posjetu Rumunjskoj

Foto: Tomislav Krasnec/VLM
Predsjednik Josipović u službenom posjetu Rumunjskoj
02.07.2012.
u 08:29
Predsjednik Josipović nazočit će otvorenju rumunjsko-hrvatskog gospodarskog skupa
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović, na poziv rumunjskog predsjednika Traiana Basescua, danas i u utorak boravit će u službenom posjetu Rumunjskoj.

Iz Ureda predsjednika najavili su da će Josipović prvog dana razgovarati sa svojim rumunjskim kolegom, s predsjednicima rumunjskog gornjeg i donjeg doma rumunjskog parlamenta te s predsjednikom rumunjske vlade Victorom Pontom.

Drugog dana posjeta, 3. srpnja, predsjednik Josipović nazočit će otvorenju rumunjsko-hrvatskog gospodarskog skupa, a u poslijepodnevnim satima posjetit će općine Lupak, Klokotići i Karaševo u kojima živi hrvatska manjina u Rumunjskoj.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

OB
-obrisani-
08:40 02.07.2012.

"zamp" zivjela nova pravednost

AN
Android
08:47 02.07.2012.

Neka tamo i ostane

ZO
zook
10:05 02.07.2012.

ti idi u turističke obilaske dok ti pale iz zemlje tešku industriju, dobro vele daj i ostani tamo samo si trošak narodu , več si davno trbao vojsku podiči i prekinuti to , vidiš li ti čovječe što ovi rade od zemlje ?