na zahtjev premijera

Predsjednica Grabar-Kitarović i premijer Orešković razgovarali na Pantovčaku

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović i Tihomir Orešković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović i Tihomir Orešković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Kolinda Grabar-Kitarović i Tihomir Orešković
10.06.2016.
u 18:41
Orešković je danas poručio da ne može prihvatiti prijedlog da podnese ostavku s Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovom
Pogledaj originalni članak

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u 17 se sati sastala s premijerom Tihomirom Oreškovićem, a sastanak je završio nešto prije 18 sati.

Sastanak se održao na zahtjev premijera.

Orešković je danas poručio da ne može prihvatiti prijedlog da podnese ostavku zajedno s potpredsjednicima Tomislavom Karamarkom i Božom Petrovom jer bi time, kako je rekao, prihvatio lažne optužbe iz prijedloga za njegov opoziv.

– Ja na te optužbe moram dati odgovor zastupnicima i to ću učiniti u Saboru – rekao je Orešković, poručujući da su optužbe da je politizirao SOA-u čisti spin.

>> 'Pokazat ćemo većinu kad idući tjedan srušimo Oreškovića'

>> Klub manjinaca na mukama: Nisu se mogli dogovoriti koga će podržati

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 79

MI
mica1111
16:46 10.06.2016.

...bravooooooo Oreškoviću...a novinari ni riječi da je doveo na prsicu čak i direktora INe i potpisao deset godina dugoooo pregovaranje o istraživanju polja u Slavoniji...

Avatar majmunranko
majmunranko
16:47 10.06.2016.

Obzirom da je Kolinda glas Amerike u Hrvatskoj, danas ćemo saznati što Amerika poručuje svom kvislingu Timmyju Oreškoviću - Napoleonu. Hoće li ga povući obzirom da je ukakao stvar, ili će nastaviti Hrvatskoj nametati gubernatora kao i i Afganistanu ili Iraku.

AU
aunick
17:20 10.06.2016.

Oreskovic ide kod Predsjednice da joj kaze da se on samo salio kad je ju ignorirao odbijajuci da se sa njom usaglasi i posalje Lozancica tamo gdje mu je bilo mjesto. Sad bi on da malo kuka i obecaje veliku borbu za Hrvatsku. On se borio za Hrvatsku i onda kada je cetiri godine radio za Izraelce u Plivi? Malo morgen kako bi to najveci cetnicki sin rekao. Doveli su ga da bi lakse izlazili na kraj sa Hrvatima, citaj vise varali i usicarili. Da su Izraelci znali da on nezna ni Hrvatski on sigurno taj posao nebi dobio. Koliko Hrvat treba da nevoli svoje Hrvatstvo pa da zivis u Hrvatskoj cetiri godine a ne naucis maternji jezik. Lik je smeten.