TRAŽE SE KRIVCI

Predsjednica osudila prijetnje Pupovcu i zatražila da se utvrdi tko stoji iza njih

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Milorad Pupovac
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Kolinda Grabar KItarović
10.09.2019.
u 22:02
U ponedjeljak ujutro zadarska Policijska uprava dobila je dojavu da su na cesti na ulazu u selo Ceranje Donje uvredljivi grafiti
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović osudila je u utorak prijetnje čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu, koje su osvanule jučer na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje, a od policije je zatražila da istraži i utvrdi tko stoji iza posljednjih incidenata.

"Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi tko i zašto stoji iza posljednjih incidenata", poručila je kratko Grabar Kitarović.

U ponedjeljak ujutro zadarska Policijska uprava dobila je dojavu da su na cesti na ulazu u selo Ceranje Donje uvredljivi grafiti. Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit ''Ubi Srbina'', a u blizini je zaljepljen plakat na kojem je Pupovčeva fotografija i tekst u kojem ga se proziva za teror te naziva velikosrpskim luđakom.

Pogledajte video 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
22:33 10.09.2019.

Zašto ovu neistraženu glupost vučete danima? Ako ne znate tko je napisao, ne znate ni svrhu. Takva su vremena da lako može biti netko tko želi da se o njegovom djelu piše.. zatim netko tko zbilja misli to što piše.. a zatim i netko tko to piše s drugom svrhom. Uostalom, ovo spada u domenu grafita a ne prijetnje.

CR
cromak
03:36 11.09.2019.

"Gospodja" Kolinda mi lici na moju prijateljicu skolsku podvorkinju, Ko god da nesto kaze!!, ona to odmah povjeruje. U ovom slucaju neko se zaljubio u Pupu Pupovca te mu iskazao veliku ljubav. Kolinda postala toliko ljubomorna na takav odnos i postaje ljubomorna na sve Hrvate i pravoslavce za toliko iskazanu ljubav lopovu pupi Pupovcu.

Avatar berija1
berija1
01:24 11.09.2019.

Sve je to dobro organizirano, napad huligana na gradjane , ove prijetnje a napada se Plenkovic, vlada preko Pupovca! Sumnjivo , jako sumnjivo , huligane niko i ne spominje, sve dobro istraziti i drasticne kazne da PAMTE I DA SE NE PONOVI. Sigurno je Pupovac pretjerao ali trebaju li nam ovi i kome koriste?