Blagdan

Predsjednica i premijer čestitali Uskrs: Neka nas duhovno ozračje potakne na jačanje zajedništva

Foto: Ured predsjednice Republike Hrvatske
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Andrej Plenković
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović - Plitvička jezera
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Andrej Plenković
19.04.2019.
u 15:24
Upućujem vam srdačnu čestitku u povodu Uskrsa sa željom jačanja naše vjere u otkupljenje i spasenje, poručila je Kolinda Grabar-Kitarović.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović poslala je u petak uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimiru Puljiću, kardinalu i zagrebačkom nadbiskupu Josipu Bozaniću, svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta sa željom jačanja vjere u otkupljenje i spasenje.

"Upućujem vam srdačnu čestitku u povodu Uskrsa sa željom jačanja naše vjere u otkupljenje i spasenje. Neka nas duhovno ozračje najvećega kršćanskog blagdana potakne na jačanje zajedništva u promicanju dobra među ljudima, osnaživanju solidarnosti i međusobnog poštovanja", stoji u čestitki hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Uskrs slavimo s vjerom u bolje sutra, neka nas duh ovog velikog blagdana ohrabri da nastavimo izgrađivati ozračje tolerancije i solidarnosti, poručio je na Veliki petak premijer Andrej Plenković u uskrsnoj čestitki koju je uputio svojim vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru.

"U ime Vlade i svoje osobno, svim vjernicima od srca čestitam najveći kršćanski blagdan, kojim se slavi Kristovo uskrsnuće i koji svojom porukom mira, ljubavi i nade dotiče svakog od nas", kaže premijer.

Ističe kako samo zajedništvom, dijalogom i međusobnim razumijevanjem možemo mijenjati društvo i zajednicu u kojoj živimo po mjeri i na korist svih hrvatskih građana.

"Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i veseljem, obiteljskom i prijateljskom bliskosti. Sretan i blagoslovljen Uskrs", zaključuje Plenković u čestitki.

VIDEO Uskrsna priča na imanju obitelji Salaj:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
16:22 19.04.2019.

Svim dobronamjernim citateljima lijepe blagdane i sretan Uskrs!!!! Ignorirajte politikante, nisu dostojni!

Avatar Urbani
Urbani
17:45 19.04.2019.

Lijepe Blagdane svim Hrvatima!!

SE
seprye65
19:07 19.04.2019.

Ovoga nema ni u ludilu, ni u Vrapću.Imate li IQ test od te predsjednice?...mentalno je blizu Krste avijaticara......a tu lijeka nema ne pomaže niti radio....niti ...HTV....ni V.L...ni patuljci iz sredisnjice