Biramo najbolje

Predložite nam novi turistički slogan Hrvatske!

Foto: Željko LUKUNIĆ/PIXSELL
Predložite nam novi turistički slogan Hrvatske!
29.05.2013.
u 15:44
Nakon što skupimo vaše prijedloge, izabrat ćemo 10 najzanimljivijih koji će ući u finale izbora, a potom će čitatelji birati pobjednički slogan. Prijedloge nam možete slati na e-mail: slogan@vecernji.net i na našu Facebook-stranicu.
Pogledaj originalni članak

Još uvijek smo u potrazi za najzanimljivijim turističkim sloganom jer "Hrvatska, Mediteran kakav je nekad bio" od sljedeće godine odlazi u prošlost. Ako ste kreativni ili znate koji bi slogan mogao zamijeniti postojeći, javite nam se. Donosimo vam nekoliko pristiglih prijedloga, a prikupljamo ih i dalje.

4 seasons million reasons-Croatia

Slučajna zemlja sa 1000 slučajnih otoka

Sa svakim novim sloganom nama je sve gore

Give a try to zimmer frei

Sunce, more, partizani...sve je isto kao lani

Pipl mast vizit as

Posjetite Hrvatsku i usred Europe osjetite dašak Sjeverne Koreje.

no milk - no honey, we just need your money..

Dosad je Hrvatska u svojoj povijesti imala dva službena slogana nacionalne turističke promocije. Prvi slogan je glasio "Mala zemlja za veliki odmor", a koristio se od osnivanja Hrvatske turističke zajednice pa do 2001. godine, dok je drugi i još uvijek aktualni "Mediteran kakav je nekad bio".

Jedno vrijeme pokušala se progurati ideja o Hrvatskoj kao "raju na zemlji", no on je neslavno propao. Uz sadašnji temeljni slogan još se pojavljuju i "Kad srce kaže ljeto, kaže Hrvatska", za domaće tržište, te za strana "Tako lijepa, tako blizu", "Kad srce kaže ljeto, kaže Jadran" i "Hrvatska, svijet različitosti".

Nakon što skupimo vaše prijedloge, izabrat ćemo 10 najzanimljivijih koji će ući u finale izbora, a potom će čitatelji birati pobjednički slogan.

Prijedloge slogana možete nam slati na e-mail: slogan@vecernji.net ili na našu Facebook-stranicu.

>>'Mediteran kakav je nekad bio' – uskoro prošlost

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.